Eind juni trokken we voor de eerste maal de landsgrenzen over en speelden de voorstelling Poussette op het Circusfestival in Breda. Het festival beleefde zijn eerste editie en was een echt succes! Met het aangename warme weer kon deze editie al niet meer stuk. De Stek in Breda was de uitgelezen locatie voor dit circusfestival: een oude bedrijfssite die nu opgesteld is voor zo’n 25 ondernemers. De ondernemingen verschillen ontzettend in de aard van wat ze doen of maken. Zo is er een fietsenmaker, verhuurdienst, een bakker, een smid maar ook een boekhouder en een zwammenkwekerij. En 29 en 30 juni was deze plek het domein van straattheater en circus.Heel wat acts gingen op verschillende locaties door. Les Fragiles verwonderde klein en groot met hun kinderwagen, eerst op het voorplein en ook nog twee maal op het horecaplein.

Afgelopen weekend speelden we de pannen van het dak in wat weer een fantastische editie was van Spots Op West. Na enige aarzeling van het publiek, of dit nu gewoon plaatjes draaien was of het toch een straattheatervoorstelling betrof, dansten, zongen en zwaaiden iedereen lustig mee.
Voor ons alvast een mooi feestje en een enthousiast publiek!

Wij kijken uit naar de volgende voorstellingen van onze zomertoer…

https://circusfestivalbreda.nl
https://www.opendoek.be/spotsopwest/home